De Iriskrant verschijnt 4 keer per jaar in een oplage van 1350 stuks in de “grote Iriswijk” (hieronder vallen ook de buurten Cingelshouck en Havensingel). Onderwerpen die aan bod komen in de krant lopen uiteen van gemeentelijke stukken over gebiedsontwikkeling, tot buurtnieuws en sfeerimpressies van activiteiten die in de wijk zijn georganiseerd. Er is eigenlijk maar 1 voorwaarde: dat het uit de buurt komt en interessant is voor de buurt.

Met zo’n divers nieuwsaanbod heeft de krant ook een diverse redactie nodig. Wij moedigen iedereen die het leuk vindt om af en toe een stukje te schrijven aan om zich bij ons aan te sluiten. Het kost weinig tijd, het is leuk om te doen en de enthousiaste feedback vanuit de buurt maakt het méér dan de moeite waard. Ook een eenmalig artikel plaatsen we graag.

Om deze fantastische krant te kunnen maken genereert de Iriskrant opbrengsten uit advertenties. Bedrijven uit de buurt kunnen voor 75 euro per jaar een advertentie plaatsen. Dat is geen geld voor zoveel exposure. Wil je ook adverteren, neem dan contact met ons op voor de voorwaarden.

Het complete archief van de Iriskrant is op deze website terug te vinden: neus er eens doorheen!

Contactgegevens Iriskrant
e-mail: iriskrant@gmail.com

Vaste redactie:
Carst de Cock – Els Castelijns – Gisi Cannizzaro – Hedwig van Driel – Henk Kok – Janne Huijbers – Jorinde Panken – Serge van Uden – Tim Tielens – Younes Riad